Töm garaget med flytthjälp


Det finns många utrymmen som kan kännas extra krävande när det är dags att flytta. Garaget tillhör definitivt denna kategori. Ta tillfället i akt att gå igenom vilka saker du verkligen behöver och se till att sälja resten.

Visste du att du även kan anlita flytthjälp via qleano.se? Företaget är annars mest känt för sina städtjänster. Du kan med andra ord slå två flugor i en smäll och anlita flytthjälp och flyttstädning på samma gång. När du dessutom köper flera tjänster samtidigt finns det möjlighet att få ett bättre pris. Du kan till och med välja att beställa ett förmånligt paket där allt från packning till flyttstädning ingår i priset. Gå in på hemsidan och fyll i en kostnadsfri offert och få svar på mindre än en minut.

Skaffa smart teknik

När du ändå håller på och flyttar kan det vara smart att överväga att installera ny teknik i ditt nya hem för att förenkla vardagen för dig och din familj. Som bil- och motorintresserad kan teknik som elektronikstyrd röstassistent och smart belysning vara något för dig. Då kan du styra belysningen i ditt nya garage när du mekar med bilen och inte vill röra kontakterna med oljiga fingrar.

När du anlitar en flyttfirma ska du se alltid till att anlita en seriös aktör som Qleano som har rätt behörigheter för att få bästa möjliga resultat.